ZMĚNA OTEVÍRACÍ DOBY KUCHYNĚ

16. 07. 2018

ZMĚNA OTEVÍRACÍ DOBY KUCHYNĚ od pondělí – do neděleDenní menu / oběd lze objednat od 11:00 hod.                                          …
Více ...

ZMĚNA OTEVÍRACÍ DOBY KUCHYNĚ

Hledáme šikovné zaměstnance!!!

30. 05. 2018

Do našeho kolektivu přijmeme:KUCHAŘE/ KUCHAŘKUVíce informací na info@hotel-arkada.cz nebo na tel. čísle 778 082 275!
Více ...

Hledáme šikovné zaměstnance!!!

17.-21.9.2018

Pondělí

Hovězí polévka s krupicí a vejcem 1,3

Menu I. Smažený květák, vařené brambory, tatarská omáčka 1,3,7

89 ,-

Menu II. Hovězí maso na žampionech, těstoviny 1,3,7

94 ,-

Menu III. Kuřecí medailonky s rajčaty a sýrem, hranolky, dresink 1,3,

125 ,-

Tip týdne: Zeleninový salát s tuňákem a vejcem, dresink, toast 1,3,4,7

89 ,-

Úterý

Kapustová polévka 1

Menu I. Pečená vepřová roláda, rýže Basmati 1,3,7

89 ,-

Menu II. Smažené rybí filé, bramborová kaše1,3,4,7

94 ,-

Menu III. Steak z vepřové krkovice, pečená brambora s česnekovým dresinkem, dezert 1,3,7

125 ,-

Tip týdne: Zeleninový salát s tuňákem a vejcem, dresink, toast 1,3,4,7

89 ,-

Středa

Bramboračka se slaninou 1,7

Menu I. 1ks Moravský koláč s drobenkou 1,3,7

89 ,-

Menu II. Krůtí řízek, bramborový salát 3,7,9,10

94 ,-

Menu III. Vepřová panenka v anglické slanině, hranolky, dezert 1,3,7

125 ,-

Tip týdne: Zeleninový salát s tuňákem a vejcem, dresink, toast 1,3,4,7

89 ,-

Čtvrtek

Hrachová polévka s párkem 1

Menu I. Vepřová játra na roštu, hranolky, česneková omáčka 1,3,7,10

89 ,-

Menu II. Kuřecí plátek s broskví a sýrem, vařené brambory 1,7

94 ,-

Menu III. Krůtí prsa s houbovou omáčkou, dušená rýže Basmati, dezert 1,3,7

125 ,-

Tip týdne: Zeleninový salát s tuňákem a vejcem, dresink, toast 1,3,4,7

89 ,-

Pátek

Česneková polévka s opečeným chlebem 1,3,7

Menu I. Zapečené těstoviny s uzeným masem, kyselá okurka 1,3,7

89 ,-

Menu II. Pečená vepřová krkovice, dušené zelí, kynutý knedlík 1,3,7

94 ,-

Menu III. Špíz Arkáda ( kuřecí a vepřové maso, cibule, paprika, slanina)opékané brambory, dezert 1,3,7

125 ,-

Tip týdne: Zeleninový salát s tuňákem a vejcem, dresink, toast 1,3,4,7

89 ,-

Poznámka: Seznam alergenů si prosím vyžádejte u svého číšníka.