• +420 517 383 470 (recepce)
  • +420 517 383 472 (restaurace)
  • info@hotel-arkada.cz
  • Náměstí Svobody 32, 685 01 Bučovice

Rauty

1 Finger food: šafránové rizoto s grilovanou krevetou
2 Špízek s mozarellou a cherri rajčátkem s bazalkovím pestem
3 Finger food: mini rolky anglického rostbbeefu se sýrovou fáší
4 Kanapky: Lososové, prosciutto, šunkové, sýrové…..
5 Bruschety s parmskou šunkou a sušenými rajčaty
6 Zvěřinový guláš (srnčí)
7 Hovězí guláš
8 Pečená kuřecí roláda
9 Pečená vepřová roláda
10 Kuřecí paličky v „Tandoori“ marinádě
11 Pečené kuřecí špalky
12 Kuřecí špalky ve slanině
13 Filovaná kachní prsíčka na houbovém rizotu
14 Vepřová pečeně se švestkovou omáčkou
15 Pečená vepřová žebírka
16 Vepřová žebírka v BBQ marinádě
17 Pečené vepřové koleno na černém pivě
18 Vepřová líčka na červeném víně
19 Rogan Josh (jehněčí kousky ve voňavé omáčce s chilli)
20 Vepřové medailonky z panenky v parmské šunce s grilovanou zeleninou
21 Řízečky kuřecí
22 Řízečky vepřové
23 Tatarský biftek s topinkami a česnekem
24 Anglický roastbeef se sýrovou fáší
25 Domácí Fettuccini s hovězím ragú, bazalkou a parmazánem
26 Masové kuličky v rajské omáčce

 

27 Sýrové prkno
28 Uzená mísa mix
29 Losos na špenátovém lůžku
30 Treska pečená na zelenině Ratatouille
31 Těstovinový salát s čerstvým tuňákem a vejci (farfalle)
32 Těstovinový salát s bazalkovým pestem a zeleninou
33 Zeleninový salát se sýrem (20osob)
34 Capresse salát
35 Salát z paprik a cizrny se zálivkou z pečeného česneku
36 Zeleninový kuskus
37 Zeleninové biryani, rýže Basmati se zeleninou,kurkumou a římským kmínem
38 pečené brambory s tymiánem
39 Gratinované brambory s brokolicí a sýrem
40 Šáteček s listového těsta, plněný lososem a jarní cibulkou
41 Caesar salát s kuřecím masem a parmazánem
42 Dušená rýže Basmati
43 Mísa bramborového salátu
44 Grilovaná zelenina
45 Těstovinový salát, zelenina
46 Rajčatová salsa
47 Mátová omáčka
48 Mix ovoce (hrozny, banán, mandarinky, ananas, kiwi…)
49 Ovocný salát do sklenic
50 Variace pečiva, bagety
51 Moravský koláč s povidlím
52 Malá italská panna cotta s lesním ovocem

 

53 Jablečný štrúdl
54 Variace sterilované zeleniny (okurky, kozí rohy, křen,hořčice, cibule, atd.)
55 Pečené selátko (cca 20-25 kg) na rožni, křen,hořčice, kyselá okurka, kozí rohy, pečivo. Zapůjčení grilu (uhlí, dřevo, atd.) Kuchař na grilování selete
56 Čokoládová fontána s ovocem
57 (2kg mléčné čokolády,
58 5 kg čerstvého ovoce)
59 Meloun plněný ovocným salátem
60 Vepřová šunka od kosti (min. 10-12 kg), křen, hořčice,
kyselé okurky, kozí rohy, pečivo